Over ons

We zijn een team van vier bevriende spelletjesfanaten. Wij delen onze passie voor bord-, kaart- en dobbelspelen via onze Instagram @Team_spelletjes. Het ludieke idee om een instagramaccount aan te maken ontstond in een opwelling, maar inmiddels zijn we heel serieus bezig en reviewen we regelmatig spellen van verschillende uitgevers, distributeurs en winkels. Op onze website kan je meer informatie vinden over verschillende spellen, reviews lezen en zien wat er nog op ons verlanglijstje staat. Samenwerken? Stuur ons dan een mail via het contactformulier op de contactpagina. Hieronder stellen we ons nog even aan je voor.

Maikel

Ik zeg nooit nee tegen een avond gezelligheid, bordspellen en speciaalbiertjes. Mijn favorieten? Dat zijn toch wel Kolonisten van Catan, Wingspan en Ticket to Ride. Het uitproberen van een nieuw spel past goed in mijn straatje. Ik kan me helemaal verdiepen in een spel en verdwalen in de speluitleg. In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding. Ik ben inmiddels 37 jaar en zoals je hierboven kan lezen woon ik samen met Annebelle en onze hond Amigo.

Annebelle

Annebelle

Mijn favoriete spel? Moeilijk te zeggen. Ik ben een echte spelhopper. Als ik fan ben van een bepaald spel, wil ik dat het weken lang het liefst de hele dag spelen. Ticket to Ride, Wingspan en Kwakzalvers behoren op dit moment tot mijn favorieten. In het dagelijks leven ben ik freelance journalist, communicatiedeskundige en eigenaresse van Nooteboom Media en Nailed It Magazine. Ik ben inmiddels zo’n 26 jaar en woon samen met Maikel en onze hond Amigo in het Brabantse Tilburg. Naast het spelen van spellen heb ik ook een passie voor (kunst)nagels, lezen, schrijven, social media en wandelen.

Anthony

Anthony

Ik ben de chaoot van de groep. Na tien minuten speluitleg ben ik al de feitjes van de vogels van Wingspan hard op aan het voorlezen en hier hard om aan lachen. Als we gaan spelen, stel ik zestien keer dezelfde vraag (maar uiteindelijk toch winnen ;)). Favoriete spel? 100% Sheriff of Nottingham. Waarom denk je? Dit is het spel waar je glashard mag liegen en je tegenstanders er van moet overtuigen dat je eerlijk bent. Verder ben ik fan van Kwakzalvers en Keezborden. Ik kan een speciaal biertje goed waarderen tijdens een avondje spelletjes spelen.

Kirsten

Kirsten

Een favoriet spel kiezen is natuurlijk niet te doen. Ik zou op dit moment kiezen voor Kwakzalvers, maar ook Split en Beverbende behoren tot de favorieten. Doordeweeks werk ik als projectmanager en onderhoud ik relaties met verschillende opdrachtgevers. Ik ben 26 en woon samen met Anthony en onze hond Luna in Tilburg. Naast spelletjes spelen ben ik ook iemand die houdt van het Bourgondische leven. Mijn hobby is dan ook om te koken en bakken.