Review en tips voor de Outletsale van 999Games

999Games outletsale

Als Team Spelletjes hadden we vorige maand een leuk teamuitje. Het programma van deze dag? Een bezoek aan de outletsale van ’s Nederlands grootste spellenuitgever 999games! Als spellenfanaat heb je vast weleens gehoord van deze outletsale in het magazijn van 999Games in Almere. Maar wat kan je van deze outlet sale verwachten en hoe kan jij je het beste voorbereiden? We delen onze ervaring graag met je en geven wat tips.

Onze eerste outletsale van 999Games

Na twee jaar corona was het even geleden dat 999Games de outletsale organiseerde. In mei 2022 was het dan eindelijk zo ver. We hadden er al best even naar uitgekeken en wisten niet goed wat we konden verwachten. Zou het om grote aanbiedingen gaan? Kan je hier alle spellen van 999Games kopen of alleen een selectie? Hoe druk is het? Kan je alleen spellen kopen of zijn er verder ook nog activiteiten? Kortom, we hadden genoeg vragen.

Voorbereiden op de drukte

We kunnen ons voorstellen dat je ook een hoop vragen hebt, dus in deze blog proberen we alles zo goed mogelijk te beantwoorden. Laten we eerst even op avontuur gaan. We waren vroeg uit de veren om de beste koopjes te scoren, maar bij aankomst rond tien uur in de ochtend bleek er al een flinke rij te staan. Na zo’n anderhalf uur konden we dan eindelijk rondstruinen in het magazijn van 999Games! Het was ontzettend druk en de organisatie had dit niet zien aankomen. Helaas moest je daardoor niet alleen lang in de rij staan om binnen te komen, maar ook voor het toilet en de kassa hadden zich flinke rijen gevormd.

Drukte omzeilen

De deuren opende vanwege de drukte al voor tien uur. 999Games was echt verrast door de drukte en daardoor moesten er op de dag zelf ook nog spellen aangevuld worden vanuit het magazijn. Dit zorgde voor wat meer opstoppingen. Tips om de drukte te omzeilen? Ga in het najaar naar de outletsale. De uitverkoop is dan twee dagen en daardoor schijnt het iets minder druk te zijn. Daarnaast doe je er goed aan om of ruim op tijd te komen of na 12 uur een bezoekje te brengen aan het magazijn.

Voorbereiden op koopjes

Wanneer je bij de outletsale bent, kan het zomaar gebeuren dat je erg happig wordt. Je ziet zoveel leuke spellen dat je het liefst een hele winkelwagen vol spelen mee naar buiten neemt. Wij adviseren om van tevoren te bekijken welke spellen je écht wil hebben. 999Games publiceert voor aanvang van de outletsale een lijst met de beschikbare spellen. Het kan gebeuren dat een spel of spellenpakket is uitverkocht. Bij binnenkomst vind je meestal de spelen waarmee je echt een goede deal scoort. Ook vind je hier één of meerdere spellenpakketten waardoor je flink kan besparen.

Efficient shoppen

Tijdens de outletsale kan je echt struinen door de gangen van het magazijn van 999Games, een ervaring opzich! Download de spellenlijst om te zien in welke rij je welk spel kan scoren. Op die manier kan je heel gericht op zoek gaan naar de spellen die je wil scoren. Daarnaast vind je in de koopjeshoek spellen met beschadigingen of andere mankementen. Je kan daar vaak leuke spellen scoren met hoge kortingen. Op de pallets richting de kassa vind je ook spellen die bijvoorbeeld vochtig zijn geworden, deuken in de doos hebben of om andere redenen zijn afgeprijsd. Ga op zoek naar het minst beschadigde exemplaar en claim jouw spel!

Tips

Ga je naar de outletsale? Neem dan een flesje drinken mee en eventueel wat te eten. Op die manier kan je de wachttijd in de rij wat verzachten. Kom je van ver? Combineer je bezoek aan de outletsale dan met een bezoekje aan bijvoorbeeld het outletcentrum Bataviastad. Erg leuk om na je bezoekje nog even te lunchen bij de McDonald’s of La Place daarzo. En natuurlijk kan je in Bataviastad ook nog wat leuke koopjes op de kop tikken.

Parkeren

Let er op dat je in de omgeving van het magazijn van 999Games niet overal mag parkeren. Op de website van 999Games kan je lezen waar je mag parkeren. Daarnaast vind je hier ook andere tips voor een goede voorbereiding op de uitverkoop. Zo lees je welke kassa’s meestal het minst druk zijn, dat je contact en per pin kan betalen en natuurlijk het adres.

Aankopen

En wat hebben we uiteindelijk gekocht? We hebben heel wat leuke koopjes op de kop getikt en spellen die nog op ons verlanglijstje stonden. Maar… man, man, man… wat was het druk! De volgende keer gaan we er denk ik zelf met een toiletunit en live-muziek staan om de wachttijd wat te verzachten voor andere spellenfanaten. 999Games heeft laten weten dat ze de enorme drukte niet hadden verwacht en ze treffen maatregelen om het tijdens de volgende outlet sale comfortabeler te maken voor bezoekers.Naast de spellen op de foto hebben we ook Pendulum en Tapestry (inclusief uitbreidingen!) bemachtigd.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *